herfstkleuren

Vrienden van Hortus Haren

De Vereniging Vrienden van de Hortus ‘Henricus Munting’ steunt de Hortus botanicus Haren financieel. Sinds de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een paar jaar geleden de financiële bijdrage aan de Hortus heeft beëindigd, is het voortbestaan van de Hortus mede afhankelijk van deze Vriendenvereniging.
Deze ’fanclub’ van de Hortus ondersteunt de Stichting Behoud Groene Hortus (SBGH) financieel bij activiteiten die te maken hebben met het beheer en de uitbreiding van de plantencollectie, de ecologische uitstraling en het bevorderen van de educatie.

Door lid te worden van de Vriendenvereniging draagt u bij aan het voortbestaan van de Hortus. Het aantrekkelijk geprijsde lidmaatschap van de Vriendenvereniging heeft voor u als voordeel dat u een heel jaar vrije toegang tot de Hortus heeft, alleen bij ‘speciale’ evenementen kan hierop een uitzondering worden gemaakt.

U kunt lid worden bij de balie van de Hortus door invulling van het aanmeldingsformulier of u aan te melden via de website van de Vriendenvereniging

Meer informatie over de Vriendenvereniging vindt u op de website van de Vriendenvereniging.