Hortus Botanicus Haren-Groningen

EN

DE

a

Hortus Botanicus Haren-Groningen

De Vereniging Vrienden van de Hortus ‘Henricus Munting’ steunt de Hortus Botanicus Haren financieel. Sinds de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) in 2012 de financiële bijdrage aan de Hortus heeft beëindigd, is het voortbestaan van de Hortus mede afhankelijk van de Vriendenvereniging.

De financiële steun van deze ‘ fanclub’ betreft projecten die te maken hebben met uitbreiding van de plantencollectie, de infrastructuur in de tuinen, het onderhoud van de Chinese tuin en de jaarlijkse beeldententoonstelling.

Informatie over het lidmaatschap van de Vriendenvereniging en wat u daarvoor krijgt is te vinden op de website Vrienden van de Hortus. U kunt zich daar ook aanmelden.

Jaarabonnement

Hortus jaarabonnement

Het jaarabonnement is geldig t/m 31 december. Tijdens de openingstijden heeft u onbeperkt toegang tot de Hortus. U kunt zich aanmelden voor een persoonlijk lidmaatschap of voor een
gezinslidmaatschap (inclusief (klein)kinderen t/m 12 jaar), dit gezinsabonnement komt op twee namen te staan. Kinderen onder 16 jaar kunnen geen abonnement aankopen.

Donateurschap

Donateur worden van de SBGH

U kunt al donateur worden van de Stichting Behoud Groene Hortus voor € 13 per jaar. Een hogere bijdrage is uiteraard ook zeer welkom. De SBGH is een erkend goed doel met ANBI status, donateurs mogen daarom hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Evenementen

Toegang speciale evenementen

Tijdens speciale evenementen kunnen er aangepaste toegangsprijzen van toepassing zijn, de speciale toegangsprijzen worden vermeld bij het evenement.