Rondleider Henk

Rondleiding 11 X SOLO

Rondleiding 11XSOLO

Op zondag 4 september is er een rondleiding langs de beeldenexpositie 11 X SOLO door Henk Vos. De rondleiding start om 13.30 uur en duurt ca. 2 uur.

Elf kunstenaars exposeren gezamenlijk ruim 80 beelden in de tuinen van de Hortus. Henk Vos, één van de organisatoren van de tentoonstelling en tevens beeldend kunstenaar, neemt u mee langs de kunstwerken. Tijdens deze rondleiding komt u meer te weten over de kunstenaars zelf, hun ideeën, hun materiaalgebruik en werkwijze. Henk Vos geeft geen kunsthistorische beschouwing maar brengt met zijn informatieve en humoristische toelichting de kunstenaars en hun beelden tot leven. Tegelijkertijd blijft er voldoende ruimte over voor uw eigen verbeelding.
Na de rondleiding kent u het verhaal achter de Shiva van Bastiaan de Groot, weet u hoe Koen de Vries de kale hoofden heeft gemaakt in enkele van zijn beelden, bent u na het zien van Zalm van Lugh van André Boone nieuwsgierig geworden naar deze Keltische mythe en vergeet u nooit meer de Paarden van Marrum van Margriet Barends. Elf kunstenaars, elf solo-exposities, elf ontdekkingen.

Het maximale aantal deelnemers voor deze rondleiding is 15, dus meld u snel aan. Aanmelden vooraf is noodzakelijk, dat kan door een e-mail te sturen naar info@hortusharen.nl o.v.v. Rondleiding 11 X SOLO. Vermeld alstublieft in uw mail met hoeveel personen u wilt deelnemen. Mocht u na aanmelding toch niet kunnen komen, dan verzoeken we u dringend om u tijdig af te melden.

De prijs van deze extra rondleiding is de reguliere entreeprijs van de Hortus + 1 euro p.p.

Meer informatie over de beeldenexpositie 11 X SOLO