Expositie Natasja Hiehle

Natasja Hiehle exposeert van 4 januari t/m 2 maart 2018 in de hal en bij de receptie van de Hortus in Haren Dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Bij Hortus Kunst maken 14 kunstenaars “outsiders art”. Outsiders art is een verzamelnaam voor authentieke kunstwerken, gemaakt door bijzonder artistieke talenten die, zonder een vooropleiding in de kunst, in staat zijn tot creatieve expressie. Deze kunstenaars werken vanuit bezieling. Zij vallen buiten de kaders van het reguliere kunstcircuit en hebben een zeer persoonlijke verbeeldingskracht. De kunstwerken kunnen adembenemend zijn. De emoties en gevoelens waarmee het werk tot stand is gekomen maken dat je als toeschouwer meegezogen wordt in de wereld van de maker.
De kunstenares Natasja Hiehle (1986) exposeert in de Hortus bij de receptie en in de hal met ingelijst werk op papier en schilderijen. Haar werk kenmerkt zich door de enorme detaillering die ze aanbrengt in haar kunst. Ook haar verrassend kleurgebruik en de zorgvuldigheid waarmee haar werk tot stand komt, zijn kenmerkend te noemen. Natasja laat zich inspireren door natuurverschijnselen, mensen en dieren. Haar werk is heel divers; ze probeert regelmatig verschillende technieken uit en experimenteert graag. Het werk dat u hier kunt zien zijn tekeningen met stift, collages van eigen werk en acrylverf op papier en op doek.
Natasja Hiehle werkt op woensdag en donderdag in De NOVO-Plantage bij Novo Kunst in de Hortus Botanicus in Haren.