Hortus Botanicus Haren-Groningen

EN

DE

a

Hortus Botanicus Haren-Groningen

Trouwen

Het Chinese Theehuis is een officiële trouwlocatie

Van trouwplechtigheid tot bruidsreportage tot feest. Heeft u trouwplannen en zoekt u een unieke locatie in een prachtige omgeving?

Onze horeca locatie het Chinese Theehuis Het Kreunen van de Draakis een officiële trouwlocaties van de gemeente Groningen. Na de plechtigheid hoeft u niet te verkassen, omdat wij ook prima uw receptie en/of trouwfeest kunnen verzorgen. Daarnaast vormen onze tuinen natuurlijk een b(l)oeiend decor voor het maken van trouwfoto’s. We bieden u een gezellige en sfeervolle omgeving. Uiteraard bent u ook ’s avonds na sluitingstijd van de Hortus bij ons van harte welkom!

Hortus + bruidspaar = plaatje

Het is uiteraard ook mogelijk om op uw trouwdag uw foto’s in de tuin te laten maken. Ook zonder plechtigheid of feest bent u hiervoor van harte welkom. De Hortus en met name de Chinese Tuin zijn geliefde locaties voor het maken van foto’s.

Uw wens is onze uitdaging

Na overleg met u doen we u graag een aanbod dat bij u past. Voor vragen over mogelijkheden en prijzen kunt u ons bellen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 9:30-12:30 uur op telefoonnr. (050) 537 00 53. Of vul onderstaand aanvraagformulier in.