Hortus Botanicus Haren-Groningen

EN

DE

a

Hortus Botanicus Haren-Groningen

Hortus Café

Entreegebouw gratis toegankelijk voor koffie

Het Hortus Café ligt in het entreegebouw van de Hortus Haren. In het café kunt u dagelijks neerstrijken voor een uitstekende kop koffie met of zonder gebak. In het entreegebouw organiseren wij ook regelmatig foto- of schilderijenexposities die gratis te bezichtigen zijn en hier bevindt zich ook de Hortus Cadeauwinkel en Plantenshop.

De Hortus Cadeauwinkel

Zeven dagen per week kunt u tijdens de openingstijden van de Hortus uw hart ophalen in onze Cadeau winkel, met leuke originele artikelen met als leidraad de natuur, educatie, ontspanning en tuinieren. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten. Een paar keer per jaar is er biologische honing van onze eigen Hortusbijenvolk te koop, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Plantenshop

Een koffieplant, mammoetboom of dropplant zelf opkweken? Dat kan, kom maar eens langs bij de plantenshop van de Hortus. Ons assortiment bestaat uit zaden van tropische planten, éénjarige planten, groenten en bloembollen met daarbij tuingereedschap van DeWit Gereedschappenfabriek. Tijdens het groeiseizoen, april t/m september worden ook vaste planten verkocht.

Het Hortus Café, de Cadeauwinkel en de Plantenshop zijn gratis toegankelijk tijdens de openingstijden.