Hortus Botanicus Haren-Groningen

EN

DE

a

Hortus Botanicus Haren-Groningen

Chinees Theehuis

Het Kreunen van de Draak

Het Chinees Theehuis heeft een unieke ligging, midden in de prachtige Chinese tuin. De ommuurde tuin Het verborgen rijk van Ming met daarin theehuis Het kreunen van de draak is door de stadsarchitect van Shanghai ontworpen en door Chinese werkkrachten gebouwd met authentieke Chinese bouwmaterialen.

Het Chinees Theehuis is een perfecte locatie voor een verjaardagsfeest, receptie, jubileum, familiedag of andere speciale gelegenheid. Bij mooi weer kunt u bovendien gebruik maken van het terras met uitzicht op de waterval en de Chinese tuin. Het theehuis is eveneens zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Apparatuur zoals een beamer met scherm en een draadloze microfoon is beschikbaar.

Arrangementen voor groepen

Het Chinees Theehuis wordt voornamelijk gebruikt voor besloten partijen en kan ook geboekt worden na sluitingstijd van de Hortus. Het heeft een beneden- en bovenverdieping en biedt ruimte voor partijen van 25 tot maximaal 100 personen. Op de bovenverdieping van het Chinees Theehuis is een grote zaal met twee aangrenzende zijzalen. Het is een prachtige plek om uw feest of huwelijk te vieren. Wij kunnen in overleg met u de volledige catering verzorgen, van een koffiearrangement of lunchbuffet tot een compleet 4-gangen dinerbuffet.

Officiële trouwlocatie

Het Chinees Theehuis is een officiële trouwlocatie van de gemeente Groningen.