chinese_tuin6

Succesvol vergaderen in een inspirerende omgeving

De Hortus Haren is zeer geschikt voor een zakelijke bijeenkomst. Vooral ons Chinese Theehuis, sfeervol gelegen middenin de Chinese tuin, is een perfecte locatie voor een brainstormsessie, vergadering, cursus, workshop, promotie, symposium of presentatie.

Zaalverhuur

De Hortus Haren heeft diverse mogelijkheden voor zaalhuur. Op de bovenverdieping van het Chinese Theehuis is een grote zaal met twee aangrenzende zijzalen. Deze zaal is per dagdeel te huur. Apparatuur zoals een beamer met scherm, een flip-over en een draadloze microfoon kunt u voor een klein bedrag per dag bij ons huren.

Catering

Heeft u iets te vieren of u wilt buitenshuis een bijeenkomst organiseren in een prachtige omgeving dan biedt de Hortus diverse mogelijkheden. Wij verzorgen naar wens de gehele catering voor u, van koffie en thee arrangementen en lunches tot het diner of buffet. In het Chinese Theehuis, dat middenin onze prachtige Chinese Tuin ligt, kunt u verschillende arrangementen boeken voor een receptie, vergadering of workshop.

 

Informatie aanvragen 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze afdeling Administratie, telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30-12.30 uur op telefoonnummer 050 – 537 00 53., of stuur een e-mail naar reserveringen@hortusharen.nl.