trouwen-collage 2

Van trouwplechtigheid tot bruidsreportage tot feest

Heeft u trouwplannen en zoekt u een unieke locatie in een prachtige omgeving?

Onze horeca locaties het Chinese Theehuis Het Kreunen van de Draak en Grand Café De Plantage zijn officiële  trouwlocaties van de gemeente Haren. Na de plechtigheid hoeft u niet te verkassen, omdat wij ook prima uw receptie en/of trouwfeest kunnen verzorgen. Daarnaast vormen onze tuinen natuurlijk een b(l)oeiend decor voor het maken van trouwfoto’s.

We bieden u een gezellige en sfeervolle omgeving. Uiteraard bent u ook ’s avonds na sluitingstijd van de Hortus bij ons van harte welkom.

Tarieven voor de Hortus als trouwlocatie

Voor het gebruik van de trouwlocatie in de Hortus zijn de volgende tarieven vastgesteld (genoemde prijzen inclusief de entree van het gehele gezelschap)

  • op maandag t/m vrijdag: € 175,-
  • op woensdag- donderdag- en vrijdagavond: € 200,-
  • op zaterdag: € 250,-

NB: het genoemde tarief is exclusief de gemeentelijke leges en kosten voor een eventueel af te spreken receptie en/of trouwfeest (bruiloft).

Hortus + bruidspaar = plaatje

Het is uiteraard ook mogelijk om op uw trouwdag uw foto’s in de tuinen te laten maken. Ook zonder plechtigheid of feest bent u hiervoor van harte welkom.

De Hortus en met name de Chinese Tuin zijn geliefde locaties voor het maken van foto’s.

Tarieven voor entree

U betaalt het reguliere entreetarief dat op de website wordt vermeld. Voor een familie/vriendengroep van minimaal 10 personen, inclusief bruid en bruidegom, geldt een korting van 10% op de reguliere entreeprijs.

Uw wens is onze uitdaging

Na overleg met u doen we u graag een aanbod dat bij u past. Voor vragen over mogelijkheden en prijzen kunt u contact met ons opnemen via e-mail administratie.sbgh@hortusharen.nl of telefonisch op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30-13.00 uur op telefoonnummer 050 – 537 00 53.