trouwen-collage 2

Van trouwplechtigheid tot bruidsreportage tot feest

Heeft u trouwplannen en zoekt u een unieke locatie in een prachtige omgeving?

Onze horeca locaties het Chinese Theehuis Het Kreunen van de Draak en Grand Café De Plantage zijn officiële  trouwlocaties van de gemeente Haren. Na de plechtigheid hoeft u niet te verkassen, omdat wij ook prima uw receptie en/of trouwfeest kunnen verzorgen. Daarnaast vormen onze tuinen natuurlijk een b(l)oeiend decor voor het maken van trouwfoto’s.
We bieden u een gezellige en sfeervolle omgeving. Uiteraard bent u ook ’s avonds na sluitingstijd van de Hortus bij ons van harte welkom!

Tarieven voor de Hortus als trouwlocatie

Voor het gebruik van de trouwlocatie in de Hortus zijn de volgende tarieven vastgesteld (genoemde prijzen inclusief de entree van het gehele gezelschap)

  • op maandag t/m vrijdag: € 200,-
  • op woensdag- donderdag- en vrijdagavond: € 225,-
  • op zaterdag: € 250,-

NB: het genoemde tarief is exclusief de gemeentelijke leges en kosten voor een eventueel af te spreken receptie en/of trouwfeest (bruiloft).

Hortus + bruidspaar = plaatje

Het is uiteraard ook mogelijk om op uw trouwdag uw foto’s in de tuin te laten maken. Ook zonder plechtigheid of feest bent u hiervoor van harte welkom.

De Hortus en met name de Chinese Tuin zijn geliefde locaties voor het maken van foto’s. De tarieven van de foto- en filmshoots gelden voor het bruidspaar, fotograaf en bruidskinderen tot maximaal zes personen: trouw- en verlovingsreportage € 50,00. Een trouwreportage inclusief kleedruimte voor
2 uur geldt een tarief van € 100,00, voor een dagdeel € 300,00. Zie ook de huisregels op deze website via het menu Bezoekersinfo submenu Huisregels

Voor de overige personen is de reguliere entreeprijs van toepassing. U hoeft niet van te voren te reserveren voor een trouwreportage. Een kleedruimte dient wel van te voren te worden geboekt. Voor een familie/vriendengroep van minimaal 10 personen, inclusief bruid en bruidegom, geldt een korting van 10% op de reguliere entreeprijs.

Uw wens is onze uitdaging

Na overleg met u doen we u graag een aanbod dat bij u past. Voor vragen over mogelijkheden en prijzen kunt u contact met ons opnemen via e-mail reserveringen@hortusharen.nl of telefonisch op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 8.30-13.00 uur op telefoonnr. (050)  537 00 53.