plantage interieur

De Plantage

De NOVO-Plantage ligt midden in de Hortus Haren, naast de Rotstuin en aan een prachtige vijver met panoramisch uitzicht op de tuinen. U kunt zowel binnen als buiten op het ruime terras van de Plantage genieten van lekkere hapjes en drankjes. De Plantage wordt geleid door de NOVO, een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt.

In de Plantage serveren wij diverse soorten koffie/thee met daarbij naar keuze cake, appelgebak (met slagroom), echte Groninger koek of (gesorteerd) gebak. Voor de lunch kunt u kiezen uit zelfgemaakte soep van de dag, diverse belegde pistoletjes en belegde broodjes.

Voor groepen biedt de Plantage meerdere mogelijkheden voor een compleet verzorgde lunch, koffietafel of lunchbuffet. De Plantage biedt ruimte aan 80 tot 120 gasten en het terras heeft ruim 70 zitplaatsen. Bekijk de menukaart met arrangementen voor groepen.

Openingstijden van De NOVO-Plantage

Wilt u informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen of een reservering maken dan kunt u terecht bij de balie van de Plantage, of u kunt een mail sturen naar  administratie.sbgh@hortusharen.nl. Voor informatie over reserveringen en offertes kunt u ons telefonisch bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30-13.00 uur op telefoonnummer 06-28587253.

We hopen u binnenkort te mogen begroeten in De NOVO-Plantage.