plantage interieur

Grand Café De Plantage

 

Grand Café De Plantage is open van maandag t/m zondag van 10.30 tot 16.30 uur.

 

Grand Café De Plantage ligt midden in de Hortus, naast de Rotstuin en aan een prachtige vijver met panoramisch uitzicht op de tuinen. U kunt zowel binnen als buiten op het ruime terras van het Grand Café De Plantage genieten van lekkere hapjes en drankjes.

In het Grand Café De Plantage serveren wij diverse soorten koffie/thee met daarbij naar keuze cake, appelgebak (met slagroom), echte Groninger koek of (gesorteerd) gebak. Voor de lunch kunt u kiezen uit zelfgemaakte soep van de dag en diverse belegde broodjes.

 

Het Grand Café De Plantage wordt  door de week geleid door Cosis, een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt.

Wilt u informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen of een reservering maken dan kunt u terecht bij de balie van het Grand Café De Plantage of u kunt een mail sturen naar: reserveringen@hortusharen.nl

Voor informatie over reserveringen en offertes kunt u ons telefonisch bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30-13.00 uur op telefoonnummer 050 – 537 00 53

We hopen u binnenkort te mogen begroeten in Grand Café De Plantage.