plantage interieur

Grand Café De Plantage

Grand Café De Plantage ligt midden in de Hortus, naast de Rotstuin en aan een prachtige vijver met panoramisch uitzicht op de tuinen. U kunt zowel binnen als buiten op het ruime terras van het Grand Café De Plantage genieten van lekkere hapjes en drankjes.

In het Grand Café De Plantage serveren wij diverse soorten koffie/thee met daarbij naar keuze cake, appelgebak (met slagroom), echte Groninger koek of (gesorteerd) gebak. Voor de lunch kunt u kiezen uit zelfgemaakte soep van de dag, diverse belegde pistoletjes en belegde broodjes.

Het Grand Café De Plantage wordt geleid door Cosis, een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt.

Voor groepen biedt het Grand Café De Plantage meerdere mogelijkheden voor een compleet verzorgde lunch, koffietafel of lunchbuffet. Het Grand Café De Plantage biedt binnen een ruimte aan 80 tot 120 gasten en het buitenterras heeft ruim 70 zitplaatsen.

Bekijk de menukaart met arrangementen voor groepen.

Openingstijden van Grand Café De Plantage 

Wilt u informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen of een reservering maken dan kunt u terecht bij de balie van het Grand Café De Plantage of u kunt een mail sturen naar: reserveringen@hortusharen.nl

Voor informatie over reserveringen en offertes kunt u ons telefonisch bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30-13.00 uur op telefoonnummer 050 – 537 00 53

We hopen u binnenkort te mogen begroeten in Grand Café De Plantage.