Tentoonstelling

Arrangementen in de Hortus Haren

Met een oppervlakte van ruim 20 hectare biedt de Hortus Haren meer dan genoeg ruimte aan groepen. De Hortus heeft twee horecagelegenheden: Grand Café De Plantage en het Chinese Theehuis. Heeft u iets te vieren of u wilt buitenshuis een bijeenkomst organiseren, de Hortus heeft diverse mogelijkheden voor zaalverhuur, feesten en zakelijke bijeenkomsten. Wij verzorgen tevens de hele catering als uw gasten gebruik willen maken van een lunch, diner of buffet. In het Chinese Theehuis, dat middenin onze prachtige Chinese Tuin ligt, kunt u arrangementen boeken voor een receptie, huwelijk, feest, vergadering of workshop. Het Theehuis verdeeld over de twee  zalen is geschikt voor grote groepen tot maximaal 100 personen.

Bekijk het arrangementenboek

Trouwen in de Hortus

Heeft u trouwplannen en u zoekt een unieke locatie in een prachtige omgeving? Het Chinese Theehuis is een officiële trouwlocatie van de gemeente Groningen. Aansluitend aan de trouwplechtigheid kunnen wij uw trouwfeest en/of de receptie verzorgen. Dit kan ook ’s avonds, na sluitingstijd van de Hortus.

Groepsreizen

De Hortus is een perfecte bestemming voor een dagje uit. Voor groepen hebben wij speciale arrangementen.

Rondleidingen

Voor groepen verzorgen wij rondleidingen door onze tuinen. Een rondleiding duurt maximaal één uur. U wordt begeleid door een deskundige gids die u veel kan vertellen over alles wat groeit en bloeit in de Hortus. De Hortus Haren kent veel verhalen en onze rondleiders delen ze graag met u. Er zijn negen verschillende rondleidingen waaruit u kunt kiezen maar u kunt ook een rondleiding op maat aanvragen, dit kan tot 14 dagen voor de gewenste datum.

Informatie/offerte aanvragen

Wilt u een zaal reserveren, meer informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen, neemt u dan contact op met onze afdeling Administratie. Wij kunnen uw geplande datum ook tijdelijk voor u in optie zetten.

U kunt ons telefonisch bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30-13.00 uur op telefoonnummer 050 – 537 00 53

Uw wens is onze uitdaging.