Hortus Botanicus Haren-Groningen

EN

DE

a

Hortus Botanicus Haren-Groningen

Horeca

Horeca faciliteiten in de hortus

Chinees Theehuis Het Kreunen van de Draak

Het Chinees Theehuis heeft een unieke ligging, midden in de prachtige Chinese tuin. De ommuurde tuin Het verborgen rijk van Ming met daarin theehuis Het kreunen van de draak is door de stadsarchitect van Shanghai ontworpen en door Chinese werkkrachten gebouwd met authentieke Chinese bouwmaterialen. Het Chinees Theehuis is een perfecte locatie voor een verjaardagsfeest, receptie, jubileum, familiedag of andere speciale gelegenheid. Bij mooi weer kunt u bovendien gebruik maken van het terras met uitzicht op de waterval en de Chinese tuin. Het theehuis is eveneens zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Apparatuur zoals een beamer met scherm en een draadloze microfoon is beschikbaar.

Grand Café De Plantage

Grand Café De Plantage ligt midden in de Hortus, naast de Rotstuin en aan een prachtige vijver met panoramisch uitzicht op de tuinen. U kunt zowel binnen als buiten op het ruime terras van het Grand Café De Plantage genieten van lekkere hapjes en drankjes. In het Grand Café De Plantage serveren wij diverse soorten koffie/thee met daarbij naar keuze cake, appelgebak (met slagroom), echte Groninger koek of (gesorteerd) gebak. Of lunch met soep en diverse belegde broodjes.

HortusCafé

Het Hortus Café ligt in het entreegebouw van de Hortus Haren en is gratis toegankelijk voor iedereen. In het café kunt u dagelijks neerstrijken voor een uitstekende kop koffie met of zonder gebak. In het entreegebouw organiseren wij ook regelmatig foto- of schilderijenexposities die gratis te bezichtigen zijn en hier bevindt zich ook de Hortus Cadeauwinkel.