Vicoria Rojas Milesi

Exposities in het Hortus Café

Meerdere keren per jaar zijn er exposities te zien in het HortusCafé – en soms ook op andere locaties in de Hortus Haren.

2016

In het vroege voorjaar van 2016 was in het Hortus Café werk te zien van Rob van Es – Grafiek. Daarna was er een expositie van de fotograaf HJ Hardeman: Requiem voor een kas. In de zomer was er een expositie van NOVO kunstenaar Sander Dijkstra en in de nazomer waren de Kattenkoppen van Jittie Wildeman te bewonderen. In november is er een expositie van NOVO kunstenares Anna van der Tuuk.

2015

Kunstenaars die in 2015 in de Hortus Haren exposeerden waren Victoria Rojas Milesi, Olga Schellenberg en Monique Bossinga. De expositie ‘101 Papavers en andere grafiek’ van Juul Rameau was te zien in de Hortus Galerie, er was een Expositie Zeefdrukken van oud-cursisten van het Grafisch Centrum Groningen, een expositie van aquarellen van Ineke van den Berg en de foto expositie ‘Indrukwekkende Flora’ van Pieter Tonnis de Graaf.

2014

In 2014 toonden zes botanische kunstenaars, allen lid van de groep noord oost van de Vereniging Botanische Kunstenaars Nederland, hun werk in de Hortus Haren: Bea Baak-Hazelhof, Nicolien Bottema-Mac Gillavry, Rikie van Brakel, Hennie J. Dijk-Stel, Eline de Jong en Aat van Wijk. In de Hortus Galerie was de foto-expositie ‘Veranderend Landschap, Verdwijnende Natuur’ van Bonno Blaauw te zien. Verder was er nog een expositie van Gwendolyn van Essen, een expositie quilts van Harma Wartenberg en een expositie grafisch werk van het Grafisch Centrum Groningen.