Chinese Tuin

Informatie voor groepen

Hortus botanicus Haren, een buitengewoon boeiend dagje uit!
Groepsreizen heten we van harte welkom bij de Hortus. Een bezoek aan de Hortus kan geheel naar uw groepswens worden ingevuld. De vele tuinen met elk een eigen karakter en unieke sfeer, zorgen voor urenlang dwaalplezier. Om de tuinen tot leven te wekken, hebben we een divers aanbod aan rondleidingen voor groepen. De tuinen vormen daarnaast regelmatig het decor voor diverse festivals, workshops en beeldenexposities. Op deze manier is de Hortus niet alleen aantrekkelijk voor natuurbewonderaars, maar ook voor cultuurliefhebbers.

Geopark de Hondsrug

De Hortus is eveneens een prima plaats voor een tussenstop, voor of na een bezoek aan een andere attractie. De Hortus maakt sinds vorig jaar deel uit van Geopark de Hondsrug. Een bezoek aan de Hortus zou deel uit kunnen maken van een excursie met andere plaatsen en bezienswaardigheden binnen dit Geopark. Wij ontvangen uw gezelschap graag met koffie of thee met iets lekkers of serveren een heerlijke lunch, zodat u daarna weer goed gevuld op weg kunt.

Proef de Hortus

In de botanische tuin liggen twee aantrekkelijke horecagelegenheden, Grand Café De Plantage en het Chinese Theehuis Het Kreunen van de Draak. Zo gevarieerd als de tuinen zijn, zo divers is ook ons aanbod op culinair gebied. Koffie, thee met iets lekkers erbij, een lunch of zelfs een diner.