Hortus Botanicus Haren-Groningen

EN

DE

a

Hortus Botanicus Haren-Groningen

Arrangementen

Een buitengewoon boeiend dagje uit

Met een oppervlakte van ruim 20 hectare biedt de Hortus Haren meer dan genoeg ruimte aan groepen. De Hortus heeft twee horecagelegenheden: Grand Café De Plantage en het Chinese Theehuis. Heeft u iets te vieren of u wilt buitenshuis een bijeenkomst organiseren, de Hortus heeft diverse mogelijkheden voor zaalverhuur, feesten en zakelijke bijeenkomsten.

Wij verzorgen tevens de hele catering als uw gasten gebruik willen maken van een lunch, diner of buffet. In het Chinese Theehuis, dat middenin onze prachtige Chinese Tuin ligt, kunt u arrangementen boeken voor een receptie, huwelijk, feest, vergadering of workshop. Het Theehuis verdeeld over de twee zalen is geschikt voor grote groepen tot maximaal 100 personen.

Arrangementen

Hortus botanicus Haren Groningen - trouwlocatie - fotolocatie - bruiloft

Trouwen

Heeft u trouwplannen en u zoekt een unieke locatie in een prachtige omgeving? Het Chinese Theehuis is een officiële trouwlocatie van de gemeente Groningen. Aansluitend aan de trouwplechtigheid kunnen wij uw trouwfeest en/of de receptie verzorgen. Dit kan ook ’s avonds, na sluitingstijd van de Hortus.

Groepsreizen naar Hortus botanicus Haren

Groepsreizen

Voor groepen hebben wij speciale arrangementen. Groepsreizen heten we van harte welkom bij de Hortus. Een bezoek aan de Hortus kan geheel naar uw groepswens worden ingevuld. De vele tuinen met elk een eigen karakter en unieke sfeer, zorgen voor urenlang dwaalplezier. Om de tuinen tot leven te wekken, hebben we een divers aanbod aan rondleidingen voor groepen.

Rondleidingen Hortus botanicus Haren

Rondleidingen

Voor groepen verzorgen wij rondleidingen door onze tuinen. Een rondleiding duurt maximaal één uur. U wordt begeleid door een deskundige gids die u veel kan vertellen over alles wat groeit en bloeit in de Hortus. De Hortus Haren kent veel verhalen en onze rondleiders delen ze graag met u. Er zijn negen verschillende rondleidingen waaruit u kunt kiezen maar u kunt ook een rondleiding op maat aanvragen, dit kan tot 14 dagen voor de gewenste datum.

Rondleidingen Hortus botanicus Haren

Informatie aanvragen

Wilt u een zaal reserveren, meer informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen, neemt u dan contact op met onze afdeling Administratie. Wij kunnen uw geplande datum ook tijdelijk voor u in optie zetten. U kunt ons telefonisch bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30-13.00 uur op telefoonnummer
050–5370053. Uw wens is onze uitdaging.