Hortus Botanicus Haren-Groningen

EN

DE

a

Hortus Botanicus Haren-Groningen

Schilderijententoonstelling in het 100 Bloemenpaviljoen

Chinese kunstenaars exposeren van zaterdag 28 oktober tot en met zondag 26 november, deels in het ‘100 Bloemen Paviljoen’ onderdeel van de Chinese Tuin - de enige Ming-tuin in Europa

Datum

Tijd

Kosten en entree

Organisatie

Locatie

Informatie

Schilderijententoonstelling in het 100 Bloemenpaviljoen

Deze expo is een onderdeel van de viering van het 20-jarig bestaan van het vriendschapsverdrag tussen de provincies Shaanxi en Groningen. Dit wordt ondersteund door een culturele uitwisseling van beeldende kunst. In november 2023 zal ook een officiële delegatie van de provincie Shaanxi het noorden bezoeken. Werken van Nederlandse kunstenaars gaan naar Shaanxi voor een langdurig door China reizende expositie, te beginnen in Xi’an.

Chinese kunstenaars exposeren van zaterdag 28 oktober tot en met zondag 26 november, deels in het ‘100 Bloemen Paviljoen’ onderdeel van de Chinese Tuin – de enige Ming-tuin in Europa – in de Hortus Botanicus, Kerklaan 34 te Haren (vanaf 1 november dagelijks open 11.00 – 16.00 uur), en deels in het ‘Van Loon Museum’ Oranjestraat 13, Assen (open vrijdag tot en met zondag, 13.00 – 17.00 uur).

Hortus Haren Sun Yanyan schilderij